Menu

CCTV Hikvision

Hikvision

Hikvision is ‘s werelds grootste leverancier van video- surveillance producten en oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in video surveillance technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. De productlijn varieert van camera’s en DVR’s in combinatie met video management software. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision snel een toonaangevende wereldwijde marktpositie bereikt in de beveiligingsindustrie.

Hikvision 2-line Entry IP Camera’s

Hikvision 2-Line Entry level IP Camera’s zijn scherp geprijsd en leveren ongekende “value for money”. Ze zijn uitgerust met een brede reeks aan functionaliteiten die ervoor zorgen dat ze geschikt zijn als instapmodel voor professionele beveiligingsoplossingen. De beeldkwaliteit van de camera’s is ongeëvenaard, ook in situaties waar weinig licht beschikbaar is. Daarnaast zijn ze ook eenvoudig plug & play te installeren en kan er gewerkt worden met basis video analytics zoals intrusion detection en line crossing.

Hikvision 2-Line camera’s zijn de betaalbare en eenvoudige stap naar IP.
Kenmerken van de Hikvision 2-Line

Hikvision 4-line Professional IP Camera’s
De Hikvision 4-Line IP Camera’s zijn ontworpen om slimme beveiliging te leveren voor de moderne beveiligingsmarkt. Ze voldoen aan alle professionele eisen die aan een beveiligingscamera worden gesteld, zoals efficiënt gebruik van bandbreedte en storage, ongeëvenaarde FULL-HD beeldkwaliteit, smart IR en uitmuntende prestaties in uitdagende lichtomstandigheden (WDR en Low-Light). Tevens zijn deze camera’s uitgerust met slimme geavanceerde video analytics functies als ”face detection”, “intrusion detection” en “line crossing”.
Hikvision Smart 4-line camera’s bieden de oplossing voor een professionele

beveiligingsoplossing.

Hikvision 5-Line camera’s

Hikvision 5-line is een krachtige serie camera’s voorzien van tal van voordelen voor professioneel gebruik en toepassingen in projecten.

De 2 & 4 MP modellen beschikken over zowel een DarkFighter lens als een Lightfigther WDR techiek!
De DarkFighter lens (1/1.8″) is groter dan reguliere lenzen en kan dus in het donker veel meer licht opvangen.

De LightFighter techniek biedt maar liefst 140dB WDR en kan met de meest extreme vormen van tegenlicht omgaan.

De 5-line camera’s beschikken over een SD Card slot waar een SD Card in kan tot maximaal 256GB.

Uniek is de voeding voor externe apparaten zoals detectoren of microfoons, deze kan direct van de alarmuitgang gevoed worden!

De camera’s beschikken over 5 selecteerbare streams waarmee elke netwerktopologie gebruikt kan worden en de camera op een veelvoud van locaties uitgelezen kan worden in 5 instelbaar beeldkwaliteiten.

Het is bij deze serie camera’s mogelijk in het beeld een watermerk in het live beeld toe te voegen!

5-line camera beschikken over een Smart Feature-Set waar tal van slimme detecties plaats kunnen vinden, te weten:

Hikvision 6-line High-end IP Cameras

De IP Camera’s uit de Hikvision 6-Line zijn speciaal gemaakt voor specifieke toepassingen in professionele beveiligingsoplossingen zoals:
• Het bieden van de allerbeste prestaties in situaties waar weinig licht beschikbaar is (Dark Fighter)
• een “verborgen” pinhole camera, de kleinste onopvallende camera oplossing
• 360° fisheye camera voor het maken van gedetailleerd overzichtsbeelden in een grote ruimte

Hikvision 6-line toepassingen

Hikvision 6-line fisheye camera’s worden vaak toegepast voor het bieden van gedetailleerde overzichtsbeelden in grote ruimtes zoals een vliegveld, winkelcentrum, parkeergarage, distributiecentrum of hotel. De verborgen pinhole camera is een oplossing voor verdekte installaties in bijvoorbeeld een pinautomaat, bij het afrekenen in de retail of een toegangspunt in een gebouw. Darkfighter camera’s zijn er juist weer voor het maken van de beste nachtbeelden wanneer er bijna geen licht beschikbaar is.