Menu

Ajax inbraak systeem

Geen draden, geen zorgen 

 
AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Door de reeds geïntrigeerde GSM module maakt dit systeem uitermate geschikt voor op locaties waar GEEN lokaal internet aanwezig is. Het Ajax systeem draait dan volledig via een GSM kaartje Prepaid of met abonnement. Hierdoor is het systeem uitermate geschikt voor:

Boten.

(sta) Caravans

Opslag loodsen

Vakantie woningen (ook buitenland)  

KORTOM LAAT U VERBAZEN VAN DE VEEL VULDIGHEID EN INZETBAAR HEID VAN DIT SYSTEEM EN DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE DIE WIJ BIEDEN!

Het brein van het systeem 

Ajax Hub 

De Ajax hub verbetert de prestaties van elk component in het Ajax-systeem. Het controleert en houdt netwerkapparaten in de gaten en verzamelt gegevens met behulp van het Jeweller protocol, de geavanceerde draadloze verbindingstechnologie. De hub analyseert bedreigingen, filtert valse alarmen en waarschuwt u voor een echt gevaar. Extra beveiliging tegen diverse sabotages maakt de Ajax Hub onaantastbaar, wat ten goede komt voor ieder gebouw wat het beveiligt. 

Ajax Hub Plus 

De grote broer van de succesvolle Ajax Hub! Voor de grotere installaties kun je met de Hub Plus perfect uit de voeten. De belangrijkste verschillen: 

                             Hub                                         Hub Plus  

Groepen               9                                             25  

Gebruikers           50                                          99                                  

Componenten      99                                          149  

Video camera’s   10                                           50                              

Backup batterij   15 uur                                  16 uur

App

De Ajax app is een virtueel controle centrum wat dag en nacht beschikbaar is. Je kunt de systeem status controleren, in of uit schakelen en de systeem configuratie wijzigen. Dit alles vanaf je eigen PC of op afstand vanuit de gebruiksvriendelijke app


Keypad

De keypad bedient het systeem. Schakel het systeem in met een enkele toets of via een code. Gebruik een dwang code om een stil alarm naar een meldkamer te sturen.

INBRAAK DETECTIE

Motion protect

Ajax MotionProtect detecteerd in een ruimte een mens, maar negeert huisdieren

Motion Protect Plus

Diervriendelijke PIR bewegingsmelder met radar.

Motion protect plus melder detecteert in een ruimte een mens, maar negeert huisdieren en tocht. De radar vermindert valse alarmen die veroorzaakt kunnen worden door bijvoorbeeld bewegende gordijnen.

Combi protect

Gecombineerde bewegings en glasbreuk melder

Combi protect detecteert in een ruimte een mens, maar negeert huisdieren. Deze melder heeft een akoestische glasbreukmelder die tot een afstand van 9 meter glasbreuk kan detecteren

Motion protect outdoor

Draadloze PIR bewegingsmelder

Deze melder is speciaal ontwikkeld voor diverse buiten situaties. De melder negeert huisdieren, vogels, bladeren van bomen, de zon en andere verstoringen, maar detecteert de aanwezigheid van mensen wanneer zij het beschermde gebied betreden. De detector heeft een variabel detectie gebied welke in te stellen is van 3 tot 15 meter

Motion Protect Cam

Draadloze PIR camera

Met deze melder Verhoog je jouw gemoedsrust aangezien hier (bij een alarmmelding) een foto direct getoond wordt op uw smartphone of tablet. Door deze visuele verificatie maakt dit zelfmonitoring mogelijk en zie je snel of het een “VALS” alarm is. Door het speciale “WINGS” protocol verzend deze melder het beeld binnen 150 ms naar de HUB

Branddetectie en Domotica

Fire protect (rookmelder)

Draadloze rook en hittemelder

Als je niet tegen inbraak beveiligd bet, riskeer je verlies van kostbaarheden. Als je niet tegen brand beschermd bent, riskeer je alles. Daarom is de Ajax fireprotect rookmelder gemaakt. Het is makkelijk te installeren en te controleren. Kan onderling met andere fireprotect melders gekoppeld worden, maar deze rookmelder werkt ook stand-alone zonder hub.

FireProtect plus

Draadloze slimme rook, hitte en CO melder

Fireprotect plus is gemaakt voor brandpreventie en veiligheid. De detector meldt direct rookontwikkeling, gevaarlijke opbouw van koolmonoxide en snelle tempratuur stijging.

Leaks protect (water sensor)

Leaks protect (water sensor) meldt binnen een paar seconden detectie van water, de melder annuleert automatisch het alarm als het gebied opgedroogd is. Leaks protect voorkomt veel schade, is betrouwbaar en door zijn robuuste behuizing en afmeting breed inzetbaar.

Socket

Draadloze slimme stekker

Een draadloze tussen stekker met energiemonitor voor het schakelen van elektrische apparaten. De ring aan de voorzijde van de slimme stekker geeft met verschillende kleuren het verbruik van de aangesloten apparaat weer. De maximale belasting van deze plug bedraagt 2,5 kW en is uitgerust met overspanningsbeveiliging, energieverbruiksmeter en vermogen indicator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *