Menu

Wie zijn wij

All-in Security Systems

All-in Security Systems bestaat inmiddels 9 jaar. Na diverse functies uitgevoerd te hebben binnen de beveiliging heb ik doen besluiten voor mezelf te beginnen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die van uitdagingen houd en onze gebundelde kennis graag in praktijk uitvoert.

All-in Security Systems biedt de informatie die een ondernemer of particulier nodig heeft om zijn zaak of woning optimaal te kunnen beveiligen. Wij richten ons specifiek op MKB en particulieren, onze camera en inbraak beveiligings systemen zijn hier volledig op afgestemd. De wensen van de klant vertalen dit door naar onze business. Resultaat? Innovatieve beveiligingsoplossingen die inzicht en impact geven waarmee een nieuwe fase wordt geopend in uw ondernemerschap.

Onze zeer aantrekkelijke inbraak systeem is volledig draadloos naar alle melders toe. Systeem is te bedienen via een App of via de spraak gestuurde bediendeel. Tevens kunt u met deze centrale uw lampen, deuren, rolluiken en thermostaat bedienen camera’s erop aansluiten  kortom een leuke zeer geschikte alarmcentrale en demotica systeem in 1 unit. Bij een inbraak melding kunnen er diverse scenes gegenereerd worden waarbij u moet denken om de lampen aan te laten gaan live beeld krijgt op uw telefoon. dit alles tegen een zeer schappelijke prijs.

All-in Security Systems kan u uw zorgen omtrent veiligheid op inbraak, toegang controle systemen en brandveiligheid van u overnemen. Wij zijn bekend met alle brandmeld installaties, inbraak, CCTV en toegangs controle systemen zelfs voor onderhoud, aanleg en storingen aan nood/vluchtweg verlichting kunt bij ons terecht. kortom verlenen wij de totale service op uw (brand) veiligheid en ontzorgen wij u.

In een gesprek luisteren we niet alleen naar u als klant, wij horen de achterliggende wensen zodra alle wensen bekend helder is doen we een voorstel met een passende oplossing. Op maat gemaakt.

Betrokkenheid
Onze nauwe betrokkenheid uit zich zowel tijdens de projectvoorbereiding, de uitvoering en nadat systemen zijn geïnstalleerd. Wij geven 2 jaar garantie op onze geleverde producten. Telefonische assistentie kost u niets.

Uitdagingen!
Wij houden van uitdagingen. Onze klanten dagen ons continu uit met de meest uit één lopende wensen wat betreft beveiliging. Wilt u camera’s maar de beelden extern opslaan ook dat kan wij hebben diverse mogelijkheden om de beelden over het internet elders op te slaan. Onze servers draaien continu in een beveiligde omgeving. Camera’s die wij leveren worden steeds slimmer. Gezichts herkenning, Alarm geven bij betreden van bepaalde gebieden, Hang jongeren detectie of spullen die op uw terrein worden neergezet, koppelen van camera’s aan een dome de camera’s All-in Security Systems bied u voor iedere wens de juiste oplossing geen uitdaging is on te gek en wij leveren onze systemen op maat.

Totaal oplossing in beveiliging. n aanleg tot service en onderhoud:

All-in security systems kan u ontzorgen op beveiligings gebied “Bij ons begint het pas waar het bij een ander ophoud!”

PTZ dome camera van Hikvision met de functie “Smart tracking”